کد خبر:۹۳۸۵۱۶
در نشست «از مجلس شورای ملی تا مجلس شورای اسلامی»؛

عیسی زاده: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ظرفیت بسیج و سپاه استفاده کردیم 

نماینده مردم میاندوآب گفت: ما از ظرفیت بسیج و سپاه پاسداران برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در نقاط مختلف کشور مخصوصا مسئله‌ اعتیاد استفاده خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش «از مجلس شورای ملی تا مجلس شورای اسلامی» با حضور مهدی عیسـی‌زاده، نماینده‌ مردم میاندوآب و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و حمیـد بالایـی، جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور و جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های استان آذربایجان‌غربی برگزار شد.

در این مراسم حمیـد بالایـی، جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: تفاوت ذاتی که بین مجلس شورای ملی و اسلامی وجود دارد مربوط به یک رهیافت مبنا محور به نظریه‌های پشتیبانی این دو ساختار بر می گردد.

جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: مجلس شورای ملی مبتنی بر نظریه لیبرال دموکراسی دریک نظام سلطه محور با پادشاهی فرد محور است.

وی افزود: اما مجلس شورای اسلامی مبتنی بر نظریه مردم سالاری دینی منبعث از مبانی ارزش‌های اسلامی و ذیل اندیشه ولایت و ساختار ولایت است.

عیسی زاده: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ظرفیت بسیج و سپاه استفاده کردیم 

دستاورد چشمگیری از قانون تسهیل ازدواج نداشتیم

در ادامه مراسم یکی از نمایندگان دانشجویان استان آذربایجان غربی حاضر در جلسه گفت: در عدم آگاهی دانشجویان نسبت به پیامد‌های مخرب اعتیاد چه اقدامات ارزنده و اثرگذار صورت گرفته است.

در ادامه یکی از دانشجویان خانم اظهار داشت: مقام معظم رهبری در یکی از بیانات فرمودند تعلیم و تربیت مهمترین مسئله تمدنی ما است همچنین در بیانات دیگر حضرت آقا فرمودند که آموزش و پرورش بیت الغزل مسئله کشور بعد از انقلاب  است و همچنین ایشان مرکز ثقل این نظام را دانشگاه فرهنگیان اعلام کردند، حال این بیت الغزل مسائل کشور یک سری مشکلاتی را به همراه دارد که ذیل کمیسیون اجتماعی با تصویب یک سری قوانین می‌توان حلش کرد.

وی در دامه افزود: طرح رتبه بندی معلمان که ذیل سند تحول بنیادین ابلاغیه مقام معظم رهبری در سال ۹۲ مطرح شده است یکسری موانعی و گره‌هایی برای اجرایی شدن دارد به طور مثال معلمان ذیل خدمات کشوری معرفی شده اند در حالیکه ما یک سری قانون‌هایی برای افراد خاص مثل قضات و اعضای هیئت علمی داریم.

این فعال دانشجویی تأکید داشت: اصل همین قانون خدمات کشوری با مسئله رتبه بندی معلمان در تضاد است. در آخر از شما که بعنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی هستید خواهشمندیم در تایید وزرای دولت آینده با در نظر گرفتن مسأاله مهم آموزشو پروش همت جدی بخرج بدهید.

این دانشجوی دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۶ حدود ۶۰۰۰ نیروی بازنشسته خواهد داشت که مقام معظم رهبری می‌فرمایند نیروی انسانی آموزش و پرورش صرفاً می‌بایست از دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیری شهید رجایی پیدا کنند، اما متاسفانه اهتمام جدی در این خصوص نسبت به این دانشگاه صورت نگرفته است.

 

در ادامه همچنین یکی از دانشجویان حاضر در جلسه گفت: با توجه به اینکه قانون تسهیل ازدواج جوانان قریب به ۱۶ سال است که به قول معروف تصویب شده، اما آنطور که باید و شاید تحقق عینی و عملی پیدا نکرده و ما دستاورد چشمگیری را از این قانون در جامعه کنونی مشاهده نمی‌کنیم. ما در بین دانشجویان مشکلات زیادی داریم که باعث می‌شود فضای یأس و ناامیدی گسترش پیدا کند و این خیلی برای ما بد است. جوانانی که باید تمدن ساز باشند و آینده کشور را رقم بزنند به خاطر بی توجهی مسئولین به این امر معطل ماندند.

این دانشجو ادامه داد: موضوعی که می‌خواهم هم در خصوص آن صحبت کنم موضوع آسیب‌های اجتماعی و بحث حاشیه نشینی است ما متاسفانه در این ۸ سال با دولت بی تدبیر و بی امید شاهد افزایش حاشیه نشینی بودیم. در خود ارومیه ما شاهد این هستیم که بیش از ۸ منطقه تبدیل به منطاق حاشیه نشینی شده است. متاسفانه دولت در این راستا هیچ اقدامی انجام نداده ما اصل‌های ۲۹، ۳۱ و ۳۰ را داریم که باید تمامی امکانات رفاهی و تمامی امکانات بهداشتی باید به صورت مساوی و به صورت عدالت توزیع شود که متاسفانه این مشکلات سبب شده است تمامی آسیب‌های اجتماعی از بحث طلاق تا اعتیاد.... بدین گونه به وجود بیاید.

عیسی زاده: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ظرفیت بسیج و سپاه استفاده کردیم 

استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان می‌تواند بر آینده کشور تاثیر مثبتی بگذارد

در ادامه مراسم عیسی زاده، نماینده مردم میاندوآب و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در گفتمان انقلابی و ولایی واژه‌هایی به نام نمی‌توانیم و ناامیدی معنی ندارد، در اوایل شکل گیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ما حتی سلاح و مهمات نداشتیم، ولی امروز با تکیه بر شعار ما می‌توانیم جزو تولید کنندگان برتر موشک‌های بالستیکی در سطح جهان هستیم.

عیسی زاده تصریح کرد: حوزه آموزش و پرورش اولویت مجلس شورای اسلامی است و در این زمینه هم اقداماتی از جمله بکارگیری حق التدریسی‌ها و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های فرهنگیان برای آینده، انجام شده است.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یقینا استفاده کردن از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان می‌تواند بر آینده کشور تاثیر بسیار مثبتی بگذارد؛ به همین دلیل مجلس شورای اسلامی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری نگاهی ویژه‌ای به این مسئله دارد.

وی به آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: ما در حوزه آسیب‌های اجتماعی طرح‌های زیادی را نوشته ایم  مخصوصا در بحث بودجه نیز ردیف بودجه‌هایی به این موضوع اختصاص یافته است.

عیسی زاده تاکید داشت: ما از ظرفیت بسیج و سپاه پاسداران برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در نقاط مختلف کشور مخصوصا مسئله‌ی اعتیاد استفاده خواهیم کرد.

عیسی زاده عنوان کرد: ماهیت مجلس شورای اسلامی قانون گذاری و نظارت است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در نوشتن بودجه نگاهی مضاعف به وزارت کار و تامین اجتماعی داشته ایم که بتوانیم از جوانانی که بیکار شده اند پشتیبانی بکنیم تا متضرر نشوند.

نماینده مردم میاندوآب تصریح افزود: برنامه‌های مختلفی برای طلاق تدوین و تنظیم شده است.

عیسی زاده ادامه داد: اگر دولتی‌ها مصوبات مجلس را اجرایی نکنند در آینده با بحران‌ها و مشکلاتی روبه‌رو خواهیم شد.

وی در خصوص معضل حاشیه نشینی گفت: بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد ریال برای حاشیه نشینی شهری و بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال برای حاشیه نشینی روستایی در جهت رفع این معضل و کاهش آسیب‌های اجتماعی تخصیص یافته است.

این مقام مسئول یادآور شد: در مسائل امنیتی و دفاعی مجلس شورای اسلامی براساس مشاوره‌ها و هم اندیشی‌های فرماندهان نظامی و امنیتی حرکت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار